3.16.2011

Έκθεση PICTURES 01: Πάρτυ Κλεισίματος 18/03



Οι συμμετέχοντες της Έκθεσης Εικονογράφησης "Π-inctures 01" Σπύρος Ευάγγελος Αρμένης, Σοφία Γαλλή, Δημήτρης Ευστρατιάδης, Ευγενία Κουμάκη και Sebastian Herreras σας προσκαλούν αυτή την Παρασκευή, στο μπαρ "Π" στο Γκάζι όπου και φιλοξενείται η Έκθεσή μας, σε ένα "πάρτι" κλεισίματος αυτής. Η Έκθεση και το μπαρ θα ανοίξει στις 20:00 μέχρι και τις 00:00, ενώ το μπαρ θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι πρωίας.
Περιφερθείτε στους χώρους της Έκθεσης, του μπαρ, της αυλής του μπαρ, του δρόμου έξω από αυτό και των παράδρομων τριγύρω με ένα ποτήρι ουίσκι, σαμπάνια ή χυμού βερίκοκου, ανάλογα πάντα με τα προσωπικά σας γούστα, απολαύστε για τελευταία (ή Πρώτη αν δεν έχετε ξανάρθει) φορά τα εκθέματα, γελάστε, διασκεδάστε, σκεφθείτε σοβαρά τα επόμενα βήματά σας, προβληματιστείτε.

Κι εφόσον είμαι βέβαιος πως πειστήκατε να έρθετε την Παρασκευή 18 του μηνός από το "Π", οφείλω να παραθέσω χωροταξικές λεπτομέρειες:

Το "Π" βρίσκεται: Ευπατριδών 7, στο Γκάζι, πρώτη παράλληλη της Ιεράς οδού προς Γκάζι, σε ευθεία με την πάνω είσοδο του ΜΕΤΡΟ "Κεραμεικός".

No comments:

Post a Comment