9.09.2012

Random Thoughts 05 Επιστροφή Στα Θρανία Edition

Και τελείωσε το καλοκαίρι. (Ξεκινάμε με ένα πρωτότυπο νέο αυτή τη φορά). Καλό χειμώνα λοιπόν, όσο τελοσπάντων αυτή η ευχή μπορεί να πιάσει, και στα επίπεδα του εφικτού αναλόγως την περίπτωση και το άτομο.

Προειδοποίηση: Ακολουθούν πολλές παρενθέσεις.

-Ο Σαμαράς λοιπόν προτίμησε όπως λένε στα κανάλια και στη Συγγρού (πόσο γελοίο ακούγεται αυτό), να ακολουθήσει την οδό της "πραγματικής κατάστασης" στις δηλώσεις του στην ΔΕΘ. (Για όσο θα υπάρχει ακόμα η ΔΕΘ και δε θα συγχωνευτεί με την Πειραϊκή Πατραϊκή ή πουληθεί στους Ελβετούς). Μας είπε δηλαδή πως τα νέα μέτρα είναι άδικα, αλλά είναι τα τελευταία. Λυπάται πολύ, λυπόμαστε κι εμείς, κι όλα ok. Γιατί χωλοσκάμε, δεν ξέρω!

-Καινούργια μανία αυτό το Kickstarter, ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Ωραία ιδέα, δίνει και κάποιες καλλιτεχνικές διεξόδους, υποστηρίζει οικονομικά indie/alternative καλλιτέχνες κλπ κλπ. Η μοναδική μου ένσταση (που δεν είναι και μικρή), είναι το γιατί στο όλο αυτό παιχνίδι μπαίνουν και άτομα που ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. Δεν αναιρεί το όλο concept του Kickstarter; Έχεις λεφτά γιατί είσαι ο Χ γνωστός καλλιτέχνης (με την ευρεία έννοια του όρου) να κάνεις το κομικσάκι σου, να το βγάλεις από όποια εταιρία θέλεις, και να πουλήσει τόσο ώστε να υπερκαλύψει τα έξοδά του εφόσον έχεις μεγάλο κοινό. Γιατί να σε βοηθήσω να το εκτυπώσεις; Για να πάρω τα καλούδια που προσφέρεις με το όποιο αντίστοιχο ποσό θα μου πεις. Ε, δώστα όπως τα έδινες μέχρι πρότινος, μέσω Diamond, σε conventions, από το site σου με αντίστοιχη παραγγελία! Μην πας να καπελώσεις όμως ΚΙ ΕΔΩ την προσπάθεια του μικρού, άγνωστου δημιουργού, που δεν έχει τη δυνατότητα να προσφέρει original sketch cards από τον Alex Ross!

-Αυτός ο φρονιμίτης τις τελευταίες εβδομάδες μ'έχει διαλύσει. (Ψυχοσωματικά, οικονομικά, αισθητικά, συνδιαλεκτικά)

-Εκτός αυτού πάντως, περιέργως το καλοκαίρι που πέρασε είχε ενδιαφέρον, και πέρασα καλά μετά από πολλά αδιάφορα καλοκαίρια. Αυτό δεν προβλέπεται για τον χειμώνα, αλλά τουλάχιστον ηρέμησα κάπως.

-Ετοιμάζεται το δεύτερο album FOREST, από τις εκδόσεις Ένατη Διάσταση και πάλι. Για όσους παρακολουθούσαν το στρίπ το πάλαι ποτέ στο Comicdom, αυτή η επερχόμενη συλλογή (που θα ξανασχεδιαστεί και θα αλλάξει με τις όποιες επιπλέον προσθήκες φυσικά), θα ξεκινάει από το σημείο


και θα ολοκληρώνει το ανολοκλήρωτο storyline, που στην online version του είχε φτάσει ως εδώ:



-Επίσης, κάποια στιγμή θα ανέβει online και ένα άλλο στριπ, μείγμα/συνέχεια του πολύ παλιού Ζωολογικού Zippo/ ZOO inc που θεωρείται και το starting point των περισσοτέρων από τις επιμέρους ζωόμορφες ιστορίες μου. Δύο αρχικά bonus comic strips ακολουθούν!


-Και να μην ξεχνάτε να διαβάζετε τους πιγκουίνους στο PENGHUNT κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. Όχι τίποτ'άλλο, αλλά γίνεται λίγο της πουτάνας με τους 2 ελέφαντες και τις τέσσερις προβοσκίδες, και υπάρχει κίνδυνος να χαθείτε στο continuity αν δεν το παρακολουθείτε ανελειπώς και δεν διαβάζεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 φορές το καθένα ώστε να καταφέρετε να "πιάσετε" όλα τα επίπεδα χιούμορ και εννοιολογικών παραγοντικών συστοιχιών ιδεών που...ok, σταματάω εδώ.



2 comments:

  1. ναι ρε γαμωτο....χρειαζεται τρεις και τεσσερις φορες μεχρι να το πιασω το νοημα....αλλα στο τελος στρωφαρω.....!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εσένα ειδικά σου έχω εμπιστοσύνη! :p

      Delete