7.10.2012

Random Thoughts 04

Well, ελπίζω να έχετε συνηθίσει τη διάταξη ως τώρα. Αν όχι, υπομονή κι επιμονή!

- Το background του blog είναι λίγο επιληπτικό, κι έχει και φάτσα-κάρτα την Agent 03 από το Penghunt που πλέον δε συμμετέχει στην ιστορία, αλλά βαριέμαι να τ'αλλάξω. Το ίδιο ισχύει και για το μεγάλο banner στο Blowtoons.com, αλλά θα γίνουν αλλαγές με το επερχόμενο μεγάλο event. Stay tuned.
http://www.blowtoons.com/comics.php?subcat=116

- SDCC μεθαύριο, κι απ'ότι φαίνεται η Marvel πάλι βγαίνει ο μεγάλος νικητής. Από comic news, tv news, games, μέχρι ταινίες και digital media, η DC θα αρκεστεί στα καινούργια projects του Morrisson που ενδιαφέρουν όσους φανς του έχουν μείνει. Αν είσαι εταιρία αρπακολατζίδικη, αυτά συμβαίνουν, λυπάμαι, αλλά η επιστροφή του Timberwolf και οι JLA της φασιστικής Earth 4532 δε νομίζω να ενδιαφέρουν πάνω από 4 άτομα. (Και ναι, ο letterer του τίτλου είναι εκτός καταμέτρησης.)

- Αυτά να τα βλέπουν -που σιγά μην τους νοιάζει- οι εγχώριοι καλλιτέχνες, που βγάζουν ένα άλμπουμ τον χρόνο και συμμετέχουν σε μια έκθεση, και μετά παραπονιούνται πως δεν υπάρχει εκδοτική κίνηση στην Ελλάδα. Εσείς το καταντήσατε έτσι.

- Έκθεση-έκθεση, όχι αυτό το πράμα που έγινε την περασμένη εβδομάδα, κι ονομάστηκε "Πανελλήνιο φεστιβάλ". Δεν πήγα γιατί δεν είχα κανέναν λόγο να πάω, αλλά είδα το πρόγραμμα-αλμανάκ της έκθεσης και έφριξα. Μπράβο, άντε και του χρόνου, με περισσότερα συγκροτήματα. Και κάναν ξυλοπόδαρο, και μπουφέ με καναπεδάκια από συκωτάκια πουλιών σωτέ.

- Με τον ρυθμό που παραιτούνται υπουργοί κι υφυπουργοί σε αυτή την ολίγων ημερών κυβέρνηση, μέχρι τον Οκτώβριο θα έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Όταν τους τελειώσουν οι βουλευτές για τις θέσεις, θα αναγκαστούν να βάλουν από την αξιωματική αντιπολίτευση.

- Ο Παπούλιας πάντως κατάφερε επιτέλους να ξεκουραστεί λιγάκι. Τόση δουλειά και ταξίδια μαζεμένα είχε να κάνει από τη Μεταπολίτευση.

- Όταν αρχίζει κάποιος και κάνει comics για το ότι Δεν ξέρει τί comics να κάνει, μάλλον χρειάζεται διακοπές. Ή αλλαγή επαγγέλματος. (για να ξέρετε, το όριο είναι 3 τέτοιου είδους τεχνάσματα σε όλη σας την δημιουργική περίοδο. Όχι τίποτ'άλλο, αλλά θα με ρωτάτε μετά. Απλά σας προλαβαίνω.)

- Στο ίδιο ύφος, όταν δεν τόχεις με τις παρωδίες, απλά ΔΕΝ κάνεις παρωδίες. Ειδάλλως ξεφτιλίζεσαι. Το λιγότερο. Κι ακόμα χειρότερα όταν προσπαθείς να περάσεις το pathetic attempt σου σαν το νεο-hip τρέντυ comic που κάνει τη διαφορά. Τότε είσαι απλά κακομοίρης. Με την κακή έννοια.

- Αφού αυτοί οι Χρυσαυγίτες κυνηγάνε που κυνηγάνε τους μετανάστες, γιατί ασχολούνται με τους Αιγύπτιους ψαράδες, και δεν πάνε να "καθαρίσουν" -όπως ξεκάθαρα λένε και τα flyers τους που βρωμίζουν τους δρόμους- την Ομόνοια από τους αφρικανούς πρεζέμπορους;

- Το χειρότερο κομμάτι του καλοκαιριού είναι η αναμονή.

- Κατά τ'άλλα καμιά ιδιαίτερη αλλαγή. Εκτός από μία. Αλλά τα υπόλοιπα τα ίδια. 'Οταν τελειώσει κι η αναμονή, ίσως έχω περισσότερα νέα. Προς το παρόν, απλά περιμένω. Το είπα ήδη αυτό νομίζω. Λογικό, εφόσον αυτό κάνω. Περιμένω και γράφω blogs για το ότι περιμένω.

- Μία αλλαγή είναι αρκετή για να καλύψει τον κλασσικό εκνευρισμό της αναμονής πάντως.

- Το επόμενο blog θα είναι ένα PENGHUNT F.A.Q. Stay tuned. Again.

- Over and Out.

No comments:

Post a Comment