5.14.2012

Κι Ύστερα Ήρθαν Οι Σφήκες.

Έχω καιρό να ανεβάσω update στο blog, αλλά είχα δικαιολογίες. Πολλές. Δε θα τις απαριθμήσω γιατί βαριέμαι, αλλά νά λοιπόν που επέστρεψα. Και μάλιστα για ένα πολιτικοφερόμενο κειμενάκι. (Λες και δεν κυκλοφορούν ήδη εκατοντάδες από δαύτα τις τελευταίες εβδομάδες!)

Έγιναν λοιπόν οι ρημάδες οι εκλογές που φαγώθηκε ο Σαμαράς, είχαμε τα αποτελέσματα που είχαμε (υπενθυμίζω 54,77% ΚΑΤΑ του μνημονίου και 38,53% ΥΠΕΡ αυτού), και όλα θα έπρεπε πλέον να κινούνται προς την κατεύθυνση της λεγόμενης "λαϊκής ετυμηγορίας". Αλλά όχι, κανείς δε θέλει κάτι τέτοιο!

Τις τελευταίες μέρες βιώνουμε μία απίστευτη αντιδημοκρατική κινητοποίηση όλων των φορέων εντός και εκτός συνόρων, που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει εν ζωή τα κεκτημένα των δανειακών συμβάσεων. Από ΜΜΕ μέχρι απλούς "μνημονιακούς" πολίτες, που προεκλογικά δεν έβγαζαν άχνα αλλά τώρα ανακάλυψαν το αβγό της στρουθοκαμήλου, από κρατικούς παράγοντες μέχρι εξωγενείς πολιτικούς προστάτες, ο καθένας με τον τρόπο του προσπαθούν να αποτρέψουν την απαγκίστρωση της Ελλάδας από τον βραχνά της Ευρωπαϊκής οικονομικής στήριξης. Τέτοιο μίσος, τέτοιο σθένος, τέτοια μαζική μανία κατακεραύνωσης του λαϊκού αισθήματος, στα 32 χρόνια μου δεν έχω ξανασυναντήσει.

Δε με ενδιαφέρει αν οι κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ θα με πετάξουν (όπως καθημερινά και κάθε λίγες ώρες με απειλούν από χίλιες μεριές) εκτός Ευρώ. Ανήκω στο 54,77% και ξέρω πολύ καλά ΤΙ ψήφισα. Ανήκω στην πλειοψηφία, και αναλαμβάνω την προσωπική ευθύνη για αυτήν ακριβώς την επιλογή μου. ΔΕΝ θα πεισθώ για το αντίθετο, και ναι, θέλω επαναληπτικές εκλογές, για να επικυρώσω αυτή, την προαναφερθείσα επιλογή μου.

Δεν σας έκατσε το αποτέλεσμα που θέλατε, το καταλαβαίνω. Τί να γίνει, αυτά έχει η ζωή. Δεχτείτε την ήττα σας και επιτέλους ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ.

No comments:

Post a Comment