5.27.2012

Random Thoughts 02

-Για αντιστοίχηση του τίτλου με παρελθοντικά γεγονότα, διαβάστε την εισαγωγή του "Random Thoughts 01".-

- Από την αρχή της εβδομάδας δεν ακούμε τίποτ'άλλο, μόνο αν θα βγούμε απ'το Ευρώ, αν δε θα βγούμε, αν η δραχμή θα έχει καραβάκι ή υποβρύχιο πάνω, αν τα πεντοχίλιαρα θα γίνουν κέρμα. Ναι, οκ, αρκεί, έχουμε και ΠΙΟ σοβαρά πράγματα ν'ασχοληθούμε, μη μας τριβελίζετε άλλο.

- Μέχρι και η Στεφανίδου το γύρισε και κάνει πολιτικές εκπομπές, με σκοπό να βάλει κι αυτή ένα λιθαράκι στον διασυρμό του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν καταλάβουν πως όλος αυτός ο πόλεμος τους γυρίζει μπούμερανγκ στα ποσοστά θα είναι αργά.

- Και η Μπακογιάννη επέστρεψε στην ΝΔ με όρο να είναι σίγουρη η εκλογή της (1η στο Επικρατείας). Τέτοιο πολιτικό εγωισμό -για να μην πω κάτι χειρότερο- δεν έχω ξαναδεί. (Όχι πως θα την ψήφιζε κανείς αν έμπαινε κανονικά, ακόμα και τώρα που οι εκλογές θα είναι με λίστα.)

- Στο προηγούμενο "RT" αναλύσαμε το λεγόμενο bad timing. Αλλά ξεχάσαμε να αναφέρουμε μία δικλείδα ασφαλείας της θεωρίας, που θέτει σε σωστή, συγκλίνουσα τροχιά τους 2 κύκλους (αποδέκτης-κατάσταση): το λεγόμενο "leap of faith", τον μικρό εκτροχιασμό που κάνει ένας από τους δύο παράγοντες της εξίσωσης με στόχο την αυτή σύγκλιση. Βουτιά στο κενό, μόνο που το κενό έχει συνήθως πουπουλένιο δίχτυ ασφαλείας.

- Το hollywood αναπαράγει τη ζωή. Ή το αντίθετο, (Όχι, δεν αναφέρομαι στο Lord of the Rings. Τα Μαμούθ ποτέ δε χρησιμοποιήθηκαν σαν υποζύγια στην προϊστορία!)

- Είχε και Eurovision κάποια στιγμή ή είναι η ιδέα μου;

- Φεστιβάλ Βαβέλ (ή Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικς Αθήνας" όπως λέγεται πλέον) το φθινόπωρο; Χμμ...

-Να μπαίνετε κάθε Δευτέρα και Πέμπτη να διαβάζετε το comic strip μου PENGHUNT στο blowtoons.com.

http://www.blowtoons.com/comics.php?subcat=116

Αυτή την εποχή τρέχει ένα παραμύθι για τα παιδάκια, όπως έχουμε ξαναπεί, και αύριο Δευτέρα, το θέμα θα είναι "Πριγκήπισσα Special". (Από πότε η "πριγκήπισσα" γράφεται με Γιώτα και μου το διορθώνει το σύστημα;;)

- Κι ας κλείσουμε με ένα music video, τώρα που ανακαλύψαμε πως ανεβαίνουν τα youtubes στο blog, από τους προσφάτους ανακαλυφθέντες Blonde Redhead, έπειτα από suggestion της φίλης μου της Dana Nuanc των Balzac Dive.
(Το videoclip βέβαια είναι όχι και με μεγάλη επιτυχία όρτσα, και δεν κολλάει με τους υπερβολικούς στιχουργικούς τόνους, αλλά τέλοσπάντων, bare with me.)



No comments:

Post a Comment